Nis

Geri Dönüşümün İngilizcesi isimli e twinning projemizin AĞRI  ÇEVRE ,ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜNE tanıtımını proje kurucusu fen bilimleri öğretmenimiz Gülten SÖKMEN ÖZMÜŞ tarafından  yapıldı.Projeyi oldukça takdir eden il müdürü Emin Oral BÜLBÜLOĞLU projeyi desteklediklerini ve destek kapsamında 5 HAZİRAN Çevre Günü ile ilgili  okulumuzda etkinlik yapmak istediklerini ifade ettiler.Ayrıca öğretmenimiz Gülten SÖKMEN ÖZMÜŞ e proje çalışmalarından ötürü plaket verdiler.

Nis

e twinning projesi kapsamında okulumuzda yürüttüğümüz Şehirler ve Kültürler adlı  projemizin Ağrı ili tanıtımı kısmında proje ortaklarımıza ilimizi tanıtmak amacıyla Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı sayın  Doç.Dr.Mustafa AYDEMİR , Ağrı İl Kültür ve Turizm İl Müdürü sayın Ebu Muhsin BULUT un katılımlarıyla ve proje kurucusu olarak  Gülten SÖKMEN ÖZMÜŞ moderatörlüğünde  il tanıtım webinarımız 13 Nisan da yapılacaktır.

Nis

PROJE TANITIM BİLGİLERİ :Geri dönüşüm doğa için çok önemli bir faliyettir.Doğa bilincini aşılamak için doğayı korumamız ve aynı zamanda doğa dostu ürünler kullanmalıyız.Doğa da yeterince var olan dönüştürülebilir ürünleri bulmalı ve onları yenıden kullanarak yeni ürün oluşumu esnasında kullanılacak ham madde ve enerjiden tasarruf etmeliyiz.İşte bu noktada öğrencilerimize geri dönüşüm ile ilgili araştırmalar yapılarak urunler olusturulacak ve bu urunlerın tanıtımı ingilizce olarak yapılarak dısıplınler arası bır öğrenme sağlanacaktır.

ABOUT THE PROJECT
Recycling is an importantactivityfornature. Weshouldsavethenaturetoinstillnatureconsciousness. Weshouldalsouseenvironmentallyfriendlyproducts. Wemustfindrecyclableproductsthatexist in natureandreusethem. So; weneedtosaverawmaterialsandenergythat is usedduringthecreation of a newproduct.At thispoint, ourstudentswillcreatenewproductsbyresearching. Theseproductswill be introduced in English.So; interdisciplinarylearningwill be ensured.

Nis

Okulumuzda e twinning projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Projemizin adı  :ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER

Proje Tanıtımı :FARKLI SEHIRLERIN FARKLI KULTURLERI VARDIR . ORTAKLARI OLACAGIMIZ FARKLI SEHİRLERDEKİ ÖGRENCİLERİN BİRBİRLERİYLE KÜLTÜREL BİR BAĞ KURMALARINI SAĞLAYARAK SOSYAL FARKINDALIĞI VE KÜLTÜREL FARKINDALIĞI OLAN YASAMA DAHA GENIŞ AÇIDAN BAKABİLEN SOSYAL OGRENCILER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ .BU SAYEDE OGRENCİLER SOSYAL İLETİŞİM KURARAK FARKLI KÜLTÜRLERİ ÖĞRENEBİLECEK VE ŞEHİRLER ARASI BİLGİ KÖPRÜSÜ KURABİLECEKLERDİR.

canlı derslerden görüntüler

veli toplantısı