AĞRI / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Hürriyet Mahallesi Namık Sezgin Caddesi Merkez/AĞRI
Vizyon
Başarı çıtasını yükseltmek için normalden en az iki kat daha fazla çalışmak. Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde; başarıda okulun Türkiye genelinde dereceye girmesini sağlamak. Sağlıklı, ahlaklı ve başarılı nesiller yetiştirerek toplumun -özelde de-, Ağrı´nın çıtasını yükseltmektir.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde; başarıda okulun Türkiye genelinde dereceye girmesini sağlamak. Sağlıklı, ahlaklı ve başarılı nesiller yetiştirerek toplumun -özelde de-, Ağrı´nın çıtasını yükseltmektir.
Başarılar
8.sınıfı bitiren öğrencilerimizden 70 tanesi Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Liselerine yerleşti.
Öğretim Şekli :İkili
08:30-11.40 13.00-15.20
Kaloriferli
Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Hürriyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi AĞRI
İl Merkezindedir
Diğer Hususlar
Güvenli İnternet Bağlantısı: Okulumuzda güvenli internet erişimleri için MEB Sertifikası kullanılmaktadır. Tüm bilgisayar ve akıllı tahtalara güvenlik sertifkası yüklenmişti. Yüklenmiş olan sertifikaların geçerlilik süresi dolmuş ise sertifikalar yenilenmektedir.