Geri Dönüşümün İngilizcesi

Geri Dönüşümün İngilizcesi

PROJE TANITIM BİLGİLERİ :Geri dönüşüm doğa için çok önemli bir faliyettir.Doğa bilincini aşılamak için doğayı korumamız ve aynı zamanda doğa dostu ürünler kullanmalıyız.Doğa da yeterince var olan dönüştürülebilir ürünleri bulmalı ve onları yenıden kullanarak yeni ürün oluşumu esnasında kullanılacak ham madde ve enerjiden tasarruf etmeliyiz.İşte bu noktada öğrencilerimize geri dönüşüm ile ilgili araştırmalar yapılarak urunler olusturulacak ve bu urunlerın tanıtımı ingilizce olarak yapılarak dısıplınler arası bır öğrenme sağlanacaktır.

ABOUT THE PROJECT
Recycling is an importantactivityfornature. Weshouldsavethenaturetoinstillnatureconsciousness. Weshouldalsouseenvironmentallyfriendlyproducts. Wemustfindrecyclableproductsthatexist in natureandreusethem. So; weneedtosaverawmaterialsandenergythat is usedduringthecreation of a newproduct.At thispoint, ourstudentswillcreatenewproductsbyresearching. Theseproductswill be introduced in English.So; interdisciplinarylearningwill be ensured.

06.04.2022 839

Çalışmalarına devam ettiğimiz e twinning projesi ülkemizden ve Azerbaycan dan okulları barındırmakta olup ,etkin faaliyet gösteren bir projedir.