e TWİNNİNG PROJESİ OKULUMUZDA

Okulumuzda e twinning projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Projemizin adı  :ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER

Proje Tanıtımı :FARKLI SEHIRLERIN FARKLI KULTURLERI VARDIR . ORTAKLARI OLACAGIMIZ FARKLI SEHİRLERDEKİ ÖGRENCİLERİN BİRBİRLERİYLE KÜLTÜREL BİR BAĞ KURMALARINI SAĞLAYARAK SOSYAL FARKINDALIĞI VE KÜLTÜREL FARKINDALIĞI OLAN YASAMA DAHA GENIŞ AÇIDAN BAKABİLEN SOSYAL OGRENCILER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ .BU SAYEDE OGRENCİLER SOSYAL İLETİŞİM KURARAK FARKLI KÜLTÜRLERİ ÖĞRENEBİLECEK VE ŞEHİRLER ARASI BİLGİ KÖPRÜSÜ KURABİLECEKLERDİR.

e twinning projesi kapsamında ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER isimli proje çalışmalarımız devam etmektedir.Farklı illerden proje ortaklarımızla birlikte eş zamanlı planlanmış bir düzen dahilinde ilerlemeye devam ediyoruz.Etkinliklerimiz devam ettikçe okul web sitemizde yayınlamaya devam edeceğiz.

05-04-2022

Yayın: 05.04.2022 - Güncelleme: 16.01.2023 13:31 - Görüntülenme: 413