15 Nisan Ağrı’nın Kurtuluşu Şiir Yarışması İl Birinciliği

Kermes

Dönem Sonu Faaliyet Çalışmaları

Ara

1.Dönem 2.Yazılı Kazanım tabloları NOT: Yazılıda sorular bu kazanımlardan çıkacak.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri

Ekm

Ders programlarına ulaşmak için aşağıdaki ders programı linkine tıklayınız .Program otomatik olarak bilgisayarınıza indirilecektir.

Nis

Geri Dönüşümün İngilizcesi isimli e twinning projemizin AĞRI  ÇEVRE ,ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜNE tanıtımını proje kurucusu fen bilimleri öğretmenimiz Gülten SÖKMEN ÖZMÜŞ tarafından  yapıldı.Projeyi oldukça takdir eden il müdürü Emin Oral BÜLBÜLOĞLU projeyi desteklediklerini ve destek kapsamında 5 HAZİRAN Çevre Günü ile ilgili  okulumuzda etkinlik yapmak istediklerini ifade ettiler.Ayrıca öğretmenimiz Gülten SÖKMEN ÖZMÜŞ e proje çalışmalarından ötürü plaket verdiler.